Kindercoaching met behulp van PMA

Gedragsproblemen, niet meer naar school willen, slecht slapen, bedplassen, hoofdpijn, buikpijn, zomaar een aantal klachten waar kinderen last van kunnen hebben. Kinderen en hun ouders die van alles geprobeerd hebben en niets lijkt te helpen. Hoe nu verder? Kinderen, hoe jong ook, beschikken al over een enorm zelfherstellend vermogen. Met behulp van PMA-coaching kunnen ze dit inzetten en hun welzijn verhogen.

Neem contact op

Kindercoaching bij Open je boek

Waarom komt een kind dat nooit slaapproblemen had ineens elke avond uit bed en duurt het uren voordat het uitgeput in slaap valt? Met oververmoeidheid overdag van zowel ouder als kind tot gevolg. Waardoor weer andere ellende ontstaat. Als ouder probeer je van alles maar het helpt niet. Dat is niet vreemd. De oorzaak van het niet kunnen slapen zit immers in je kind. Diep verborgen voor jou en ook voor je kind zelf. Dus weet je niet waar je aan moet werken.

Kindercoaching met behulp van PMA helpt je kind de oorzaak van zijn problemen op te sporen en blijvend weg te nemen. Gera heeft ervaring met kinderen en kan de PMA-methodiek zodanig toepassen dat je kind de vragen kan beantwoorden. Hierna doen hoofd en lichaam zelf hun werk. De klachten zullen verdwijnen en je kind krijgt weer energie.

Face to face in vertrouwen en vrijheid

Kindercoaching bij Open je boek vindt altijd face to face plaats. En net als bij de coaching van volwassenen bepaalt je kind het proces. Want PMA werkt alleen als je het zelf echt wilt. In iedere sessie bepaalt je kind hoe ver het wil gaan. En na de sessie beslist je kind of en wanneer er een volgende sessie komt. Dit vertrouwen en deze vrijheid blijkt voor kinderen mede een reden om de coaching aan te gaan. Ze vormen ook de basis voor goede resultaten.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek waarin jij en je kind kunnen ervaren of coaching bij Open je boek bij je kind past.

Ervaringen met Open je boek

Ouders over hun 7-jarige zoon

Meer ontspanning en betere focus

Met onze zoon gaat het beter. Hij is wat rustiger geworden. Heeft een frisse kleur en minder eczeem. Op school merken ze ook op dat hij erg veranderd is. Veel meer ontspannen en met een betere focus.

Ouders over hun 11-jarige zoon

School gaat makkelijker

Het gaat goed met onze zoon en ook school gaat hem nu makkelijker af waardoor zijn resultaten stijgen.

Jongen, 11 jaar

Mijn tic is weg

Mijn tic is weg. Daar ben ik wel blij om. Ik doe nu eerst mijn huiswerk en ga dan gamen. Dat is rustiger dan gamen als ik mijn huiswerk nog moet doen.

Jongen, 8 jaar

Ik was vaak boos

Ik ben niet meer steeds boos. Nu is het fijner thuis en als ik met andere kinderen speel.

Vertaling in Nederlandse Gebarentaal