PMA-coach Gera Horstede

Coaching door Open je boek betekent coaching door onze PMA-coach Gera. Zij is degene die jou coacht met behulp van Progressive Mental Alignment (PMA). Dat doet ze door je vooral vrij te laten. Jij kiest voor meer of minder balans in je leven. Jij bepaalt in elke sessie hoe ver je wilt gaan. Jij bepaalt hoeveel sessies je wilt en wanneer. Jij kiest voor online coaching of face to face.

Gera - ervaringsdeskundige

en PMA-coach

Ik ben Gera Horstede, de coach van Open je boek en een ervaringsdeskundige. Ik heb een leuke echtgenoot, twee mooie kinderen en een enthousiast hondebeest. Mijn werk beviel me prima. Maar ik had ook coeliakie en een chronisch energietekort. Daardoor kon ik toch niet de dingen doen in mijn leven die ik graag wilde doen. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik probeerde van alles, maar niets hielp.

Op een dag hoorde ik van iemand over PMA. Dat leek te mooi om waar te zijn. De samenwerking tussen lichaam en hersenen klonk wel erg logisch. Geen hocus pocus, maar meer zoals een wiskundeformule of de werking van een productieproces. Simpel je eigen gezonde verstand gebruiken. Dus heb ik een gesprek met een PMA-coach gepland. Onder het mom van baat het niet, het schaadt ook niet. PMA bleek wél te werken. Ik heb geen coeliakie meer en ik barst van de energie.

Dat ging niet zo gemakkelijk als dat het hierboven klinkt. Het was hard werken en ik ontdekte dingen waar ik niet vrolijk van werd. Je kunt meer hierover lezen in mijn blogs ‘Nooit meer bang voor eten‘ en ‘Bewust gezond en vrij‘. En nog steeds ruim ik dingen op. Als je jarenlang beschadigd bent heb je ook tijd nodig om weer beter te worden. Wat ik wel al heel snel wist nadat ik met PMA begon, is dat ik er steeds blijer en sterker van zou worden. En zo is het ook gegaan. Dat wat ik ontdekt heb was soms schokkend en altijd vervelend. Maar door het bloot te leggen weet ik hoe het mij geraakt heeft en kan ik het verdriet erover voelen. In plaats van ziek te worden omdat het verdriet wel ergens verborgen zit maar ik er niks mee kan. Ik ben als mens enorm veranderd; ik ben opener, vrijer en doe nu wat ík wil. Mijn leven is in balans en heel veel leuker geworden.

Ik ben zó enthousiast geworden over PMA dat ik me verder verdiept heb in deze methode. Ik heb de PMA-opleiding gevolgd en ben sinds 2014 werkzaam als coach onder de naam Open je boek. Ik werk met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Allemaal met hun eigen specifieke klachten. Al die mensen hebben me laten zien dat PMA werkt, als je de moeilijkheden in je leven onder ogen wilt zien en echt op zoek wilt gaan naar de oorzaak ervan.

En wat wij kunnen, kun jij ook!

PMA-coach Gera Horstede

Tolk Nederlandse Gebarentaal

Naast PMA-coach ben ik ook Tolk Nederlandse Gebarentaal. Ik tolk tussen dove/slechthorende mensen en hun horende gesprekspartners in privésituaties, op het werk of in het onderwijs.

Als jij doof of slechthorend bent kan ik je dus coachen zonder dat je een tolk hoeft in te zetten. Dat is persoonlijker en het scheelt ook het nodige regelwerk.

Video afspelen

De vertaling in Nederlandse gebarentaal voor deze pagina komt eraan.