Onze PMA-coach Gera Horstede

Coaching door Open je boek betekent coaching door onze PMA-coach Gera. Zij is degene die jou coacht met behulp van Progressive Mental Alignment (PMA). Dat doet ze door je vooral vrij te laten. Jij kiest voor meer of minder balans in je leven. Jij bepaalt in elke sessie hoe ver je wilt gaan. Jij bepaalt hoeveel sessies je wilt en wanneer. Jij kiest voor online coaching of face to face.

Gera - ervaringsdeskundige

en PMA-coach

Ik ben Gera Horstede, de coach van Open je boek en een ervaringsdeskundige. Ik heb een leuke echtgenoot, twee mooie kinderen en een enthousiast hondebeest. Mijn werk beviel me prima. Maar ik had ook coeliakie en een chronisch energietekort. Daardoor kon ik toch niet de dingen doen in mijn leven die ik graag wilde doen. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik probeerde van alles, maar niets hielp.

Op een dag hoorde ik van iemand over PMA. Dat leek te mooi om waar te zijn. De samenwerking tussen lichaam en hersenen klonk wel erg logisch. Geen hocus pocus, maar meer zoals een wiskundeformule of de werking van een productieproces. Simpel je eigen gezonde verstand gebruiken. Dus heb ik een gesprek met een PMA-coach gepland. Onder het mom van baat het niet, het schaadt ook niet. PMA bleek wél te werken. Ik heb geen coeliakie meer en ik barst van de energie.

Ik ben zó enthousiast geworden over PMA dat ik me verder verdiept heb in deze methode. Ik heb de PMA-opleiding gevolgd en ben sinds 2014 werkzaam als coach. Ik werk met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Allemaal met hun eigen specifieke klachten.
PMA-coach Gera Horstede

Tolk Nederlandse Gebarentaal

Naast PMA-coach ben ik ook Tolk Nederlandse Gebarentaal. Ik tolk tussen dove/slechthorende mensen en hun horende gesprekspartners in privésituaties, op het werk of in het onderwijs.

Als jij doof of slechthorend bent kan ik je dus coachen zonder dat je een tolk hoeft in te zetten. Dat is persoonlijker en het scheelt ook het nodige regelwerk.

Video afspelen

De vertaling in Nederlandse gebarentaal voor deze pagina komt eraan.