Gera Horstede

PMA Coach & Tolk NGT

Open je boek en word een vrij mens

Gelukkig getrouwd, twee mooie kinderen,
leuk werk. En toch regelmatig grieperig.
Totaal geen energie meer.

Ik ben Gera Horstede. Sinds een paar jaren ben ik PMA Coach.  Ik ben coach geworden omdat ik laaiend enthousiast ben over Progressive Mental Alignment. De eerste keer dat ik over deze methode hoorde was toen ik Coeliakiepatiënt was.

Gera Horstede

Je wordt uiteindelijk zo ziek dat je een half jaar bijna niet kunt werken. En dan eindelijk de diagnose Coeliakie. Je begint vol goede moed aan een strikt glutenvrij dieet en dat helpt werkelijk fantastisch. Maar op den duur heb je toch weer steeds minder energie. Naar de homeopaat. Dat helpt eerst goed maar na verloop van tijd ook niet meer. Wat zit hier toch achter?”

In 2012 hoorde ik voor het eerst over Progressive Mental Alignment.  Het klonk eigenlijk te mooi om waar te zijn en ik kon me eigenlijk niet goed voorstellen dat ik hierdoor van mijn Coeliakieklachten af zou komen. Toch  ben ik me erin gaan verdiepen en op een gegeven moment dacht ik: “Baat het niet, het schaadt ook niet”. Dus heb ik een coach gezocht. En meteen na de eerste sessie had ik het vertrouwen dat ik me met behulp van PMA veel beter zou gaan voelen. Ik durfde niet te denken dat ik ook weer gluten en allerlei andere dingen waar ik niet meer tegen kon, zou kunnen eten.

Maar dat vond ik ook niet zo belangrijk meer. Ik begon meer sessies te doen en ik vond de oorzaak van mijn problemen en ik heb die vervolgens weggenomen. Daardoor is mijn leven blijvend veranderd. Bovendien heb ik sinds augustus 2014  geen last meer van de symptomen van Coeliakie. Ik volg sinds die tijd geen dieet meer. Ik eet en drink alles wat ik lekker vind zonder er last van te hebben. En ik hoef niet meer bang te zijn en op te letten dat mijn kopje of bordje met een ‘vuile’ theedoek is afgedroogd zodat er toch nog een spoortje van gluten op zit. Dat op zich is al een wonder maar zoals ik al zei, en wat veel meer indruk op me heeft gemaakt: ik heb me ontwikkeld tot een opener en energieker mens en ik sta onafhankelijker en vrijer in het leven.

Vanuit Open je boek coach ik kinderen en volwassenen met behulp van Progressive Mental Alignment. Behalve PMA-coach ben ik ook Tolk Nederlandse Gebarentaal.

Kan ik je ergens mee helpen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met mij op.

open je boek

“Ik ken maar één soort vrijheid en dat is de vrijheid van geest”

Antoine de Saint-Exupéry (1900-1944)

gera horstede

Naast PMA-coach ben ik ook Tolk Nederlandse Gebarentaal. Ik tolk voor dove en slechthorende mensen in privésituaties, op het werk of in het onderwijs.

Als jij doof of slechthorend bent kan ik je dus coachen zonder dat je een tolk hoeft in te zetten. De inhoud van deze website is vertaald naar Nederlandse gebarentaal zoals je in de verschillende filmpjes kunt zien.

Ik coach voornamelijk via Skype. De meeste cliënten vinden dat erg prettig omdat ze dan lekker thuis een sessie kunnen doen en niet hoeven te reizen. Tijdens de sessie hebben de meeste mensen regelmatig hun ogen dicht om zich goed te kunnen concentreren op hun onderbewustzijn en hun gevoelens. Als je doof of slechthorend bent is een face-to-face sessie, waarbij jij en ik in dezelfde ruimte zitten, het handigst. Ik beschik over een coachingruimte om deze sessies te doen.

Heeft mijn verhaal iets bij je losgemaakt? Ben je geïnteresseerd of alleen maar een klein beetje nieuwsgierig? Neem dan contact met me op en ik vertel je meer over Progressive Mental Alignment en wat het voor jou kan betekenen.

Neem contact op

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem contact op!