PMA-coach Gera Horstede

Hallo, ik ben Gera. Ik coach met behulp van Progressive Mental Alignment (PMA). Op deze pagina lees je meer over mij en mijn ervaringen met PMA en waarom ik met Open je boek ben gestart. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Neem contact op

Ervaringsdeskundige en PMA-coach

Ik ben Gera Horstede, de coach van Open je boek en een ervaringsdeskundige. Ik heb een leuke echtgenoot, twee fijne kinderen en een enthousiast hondebeest. Dat is al jaren zo. Ook mijn werkzame leven is me altijd goed bevallen. Maar tot mijn vijftigste had ik coeliakie en een chronisch energietekort. Daardoor kon ik toch niet de dingen doen in mijn leven die ik graag wilde doen. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik probeerde van alles, maar niets hielp.

Op een dag hoorde ik van iemand over PMA. Dat leek te mooi om waar te zijn. De samenwerking tussen lichaam en hersenen klonk wel erg logisch. Geen hocus pocus, maar meer zoals een wiskundeformule of de werking van een productieproces. Simpel je eigen gezonde verstand gebruiken. Dus heb ik een gesprek met een PMA-coach gepland. Onder het mom van baat het niet, het schaadt ook niet. PMA bleek wél te werken. Ik heb geen coeliakie meer en ik barst van de energie.

Dat ging niet zo gemakkelijk als dat het hierboven klinkt. Het was hard werken en ik ontdekte dingen waar ik niet altijd vrolijk van werd. Je kunt meer hierover lezen in mijn blogs ‘Nooit meer bang voor eten‘ en ‘Bewust gezond en vrij‘. Maar ik wist al heel snel nadat ik met PMA begon, dat ik steeds blijer en sterker zou worden. Dus wilde ik er toch heel graag mee doorgaan. Want hoewel dat wat ik ontdekt heb soms schokkend en vervelend was, heeft het blootleggen van die momenten in mijn geschiedenis me enorm geholpen. Ik kon het bijbehorende verdriet voelen in plaats van dat dat ergens diep verborgen was. Door het verdriet te ervaren kon ik er iets mee doen in plaats van dat ik ziek bleef terwijl ik niet eens wist waarvan. Ik kon de overtuigingen die me jarenlang belemmerd hebben overboord zetten.

Het geeft een enorme opluchting; weten wat er gebeurd is en zelf de regie over je leven nemen. Ik ben als mens enorm veranderd; ik ben opener, vrijer en doe nu wat ík wil. Mijn leven is heel veel leuker geworden.

Ik ben zó enthousiast geworden over PMA dat ik me verder verdiept heb in deze methode. Ik heb de PMA-opleiding gevolgd en ben sinds 2014 werkzaam als persoonlijke coach onder de naam Open je boek. Ik werk met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Allemaal met hun eigen specifieke klachten. Al die mensen laten me telkens weer zien dat PMA werkt. Als je je zelfherstellende vermogen inzet word je een gezonder en vrijer mens.

Jij kunt dat ook!

Tolk Nederlandse Gebarentaal

Naast PMA-coach ben ik ook Tolk Nederlandse Gebarentaal onder de bedrijfsnaam Moonsign. Ik tolk tussen dove/slechthorende mensen en hun horende gesprekspartners in privésituaties, op het werk of in het onderwijs.

Ben jij doof of slechthorend? En wil je gecoacht worden zonder de inzet van een tolk? Dan ben je van harte welkom bij Open je boek.

Ervaringen met Open je boek

Man, 45 jaar

Nieuwe inzichten gekregen

De sessies die we hebben gedaan, daar heb ik ontzettend veel aan gehad en van geleerd. Langzaam maar zeker vielen puzzelstukjes op hun plek, ontstonden er verbindingen. Dat leidde weer tot grote nieuwe inzichten en gaf rust in pijnlijke gebeurtenissen in mijn leven. Daar ben ik je erg dankbaar voor

Man, 59 jaar

Onder de indruk van jouw coaching

Ik ben onder de indruk van jouw coaching. Je weet heel gericht door te vragen en helpt me te komen daar waar ik moet zijn. Na een sessie ben ik eerst moe, maar daarna word ik enorm blij. Het maakt me sterker en gelukkiger.

Vrouw, 50 jaar

Voelde me veilig en vertrouwd

Ik merk wel dat er van alles gaande is in mijn lijf. Nogmaals heel hartelijk dank. Ik vond het heel fijn hoe jij de sessie begeleidde en voelde me veilig en vertrouwd.

Vertaling in Nederlandse Gebarentaal