Meer plezier in je leven na PMA-coaching door Open je boek

Wil je gezonder en opgewekter leven zonder allerlei vervelende klachten? PMA-coaching door Open je boek helpt je de oorzaak van je problemen op te sporen. En tegelijkertijd de samenwerking tussen je hoofd en je lichaam te verbeteren. Hierdoor kom jij in balans en zit je lekkerder in je vel. Hoe de coaching verloopt, bepaal je zelf. Net als hoe de coaching plaatsvindt, online of face to face.

Jij bepaalt de PMA-coaching

Open je boek coacht je aan de hand van de vragen van de PMA-methode. Deze vragen brengen je stapsgewijs bij de oorzaak van je klachten. Als je dat wilt. Want jij bepaalt. Jij beslist tijdens de sessie bij elke stap of je wilt doorgaan of stoppen. Jij bepaalt wat je doet met de informatie die je tijdens de sessie ontdekt hebt. Jij bepaalt ook of je een volgende afspraak wilt maken en op welke termijn je die afspraak wilt. En jij kiest hoe je de sessies wilt doen, online of face to face.
PMA-coaching op jouw manier

Progressive Mental Alignment (PMA)

Open je boek werkt met de vraagmethodiek Progressive Mental Alignment (PMA). De vragen zijn gebaseerd op het proces van informatieverwerking in onze hersenen. Dat gaat de hele dag door. Als de gegevensverwerking niet lekker loopt, heeft dat gevolgen voor andere processen in ons hoofd en in ons lichaam. We zijn niet goed in balans en ontwikkelen klachten. De vragen van PMA brengen je stapsgewijs terug van je huidige klachten naar de oorzaak daarvan in je hersenen. Door de oorzaak weg te nemen verdwijnen je klachten en komen ze niet meer terug.
Video afspelen

De vertaling in Nederlandse gebarentaal voor deze pagina komt eraan.