PMA Coaching

PMA Coach – Gera Horstede

Open je boek en word een vrij mens

PMA Coaching

Gera Horstede is PMA coach van Open je boek. Wat ervaar je tijdens een coachingsessie? Coaching waarbij je geen opdrachten hoeft te maken of lijstjes af te vinken of ander huiswerk hoeft te doen. Niet te veel nadenken. Alleen maar je gevoel volgen!

Progressive Mental Alignment (PMA) methode met PMA Coach

De basis van Progressive Mental Alignment wordt gevormd door vier vragen. Als PMA coach stel ik je die steeds opnieuw. Je komt dichter en dichter bij de ervaringen die in je onderbewuste zijn opgeslagen. Al jouw ervaringen bepalen je huidige gedrag en gevoel. Ze zijn de oorzaak van je klachten. Het is niet altijd makkelijk, maar je komt er wel. De ervaringen die jij het belangrijkst vindt komen vanzelf naar voren. Van elke ervaring die je je bewust wordt, gaat de negatieve lading af. Dat gaat automatisch. Je hebt de oorzaak van je klachten gevonden en daardoor ook meteen blijvend weggenomen.

gera horstede
progressive mental alignment

Jij bepaalt met PMA

Progressive Mental Alignment betekent vrijheid. Jij bepaalt. Als PMA coach ken ik de techniek en begeleid jou. Maar ik laat jou verder helemaal vrij. Jij hebt de leiding over het proces. Jij weet wat je voelt. Jij weet wat je wilt. Jij beslist tijdens de sessie bij elke stap of je wilt doorgaan of stoppen.

Aantal PMA sessies

Hoeveel PMA sessies heb je nodig? Ook dat bepaal jij. Er zijn mensen die zich in de eerste sessie al van zo veel dingen bewust worden dat hun klachten verdwenen zijn. Anderen hebben meer sessies nodig om van die bepaalde klacht af te komen. En er zijn mensen die zo enthousiast zijn geworden dat ze door willen gaan met sessies om zichzelf nog beter te leren kennen en zo steeds vrijer te worden.

open je boek

“Ik ken maar één soort vrijheid en dat is de vrijheid van geest”

Antoine de Saint-Exupéry (1900-1944)

Thuis of face to face

De coaching kan via Skype of in mijn coachingsruimte; jij kiest wat je prettig vindt. Bij Skype hoef je niet te reizen, zit je in je eigen vertrouwde omgeving, en ben je na de sessie meteen thuis. In mijn coachingsruimte ben je juist los van je thuissituatie, en zitten we echt bij elkaar.

Hoe te beginnen

Neem contact met mij op! Dan kunnen we kennismaken, meer informatie uitwisselen, en wellicht besluiten of je je door mij wilt laten coachen. Gun jezelf een vrijer en gezonder leven door Progressive Mental Alignment. Open je boek!

progressive mental alignment
Over Open je boek
pma coaching

Neem contact op

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem contact op!