Tarieven bij Open je boek

Kennismaken met Open je boek is geheel vrijblijvend. Voor de online coaching en de face to face coaching hanteren we twee verschillende tarieven. Een tarief voor privécliënten en een tarief voor cliënten op zakelijke basis.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kennismaken, informatie ontvangen over de coaching bij Open je boek en een antwoord op al jouw vragen, dat is wat je van het gratis kennismakingsgesprek kunt verwachten. Nadat je een e-mail hebt gestuurd of het contactformulier hebt ingevuld, neemt onze coach contact met je op. Dat kan via een gewoon telefoongesprek of via beeldbellen. Jij kunt je voorkeur aangeven bij de aanvraag voor het kennismakingsgesprek.

Misschien wil je zo snel mogelijk aan de slag. Misschien wil je de informatie eerst een poosje laten bezinken voordat je een coachingssessie wilt gaan doen. Of misschien besluit je dat PMA-coaching niet bij jou past. Jij bepaalt of, en hoe je meer in balans wilt komen. Kennismaken met ons verplicht je tot niets.
Coaching online - PMA Coaching

Tarief PMA-coaching; online en face to face

PMA-coaching bij Open je boek kan zowel online als face to face plaatsvinden. De sessies bij beide vormen van coaching duren even lang. Hoe lang, dat hangt van jou af. Van hoe ver jij tijdens een sessie wilt gaan. Het uurtarief is in beide gevallen hetzelfde.

Privé of op zakelijke basis

De winst van coaching bij Open je boek is niet in geld uit te drukken. Gezonder zijn, opgewekter zijn, je in balans voelen, zijn voorbeelden van resultaten die je leven enorm veranderen. Coaching op zakelijke basis levert cliënten daarnaast bepaalde financiële voordelen op die privécliënten missen. Daarom hanteren we een gereduceerd tarief voor privécliënten.

Tarieven

Privé cliënten

€ 100,00 per uur (incl. BTW)

Het kennismakingsgesprek via bellen of beeldbellen is gratis.

Zakelijke cliënten

€ 125,00 per uur (excl. BTW à 21%)*

Het kennismakingsgesprek via bellen of beeldbellen is gratis.

*Voor een zakelijke factuur zijn bedrijfsnaam en adres, KvK-nummer en BTW-id vereist.

Video afspelen

De vertaling in Nederlandse gebarentaal voor deze pagina komt eraan.