Progressive  Mental Alignment

Open je boek

Gera Horstede | PMA Coach

Progressive Mental
Alignment (PMA)

Progressive Mental Alignment (PMA) is gebaseerd op de meest recente onderzoeken naar het functioneren van de menselijke hersenen.

Progressive Mental Alignment, de oorzaakbestrijder

Progressive Mental Alignment maakt gebruik van de samenwerking van het onderbewuste met het bewuste, van hoe onze fysiologie ons doen en laten beïnvloedt. Het verklaart hoe “Mind Over Matter” werkt.

De methode is wereldwijd momenteel de enige techniek die zich niet richt op symptomen en symptoombestrijding, maar op de bron en op het wegnemen van negatieve oorzaken. Daarmee is het de enige techniek die voor blijvende verandering kan zorgen.

Progressive Mental Alignment heeft een enorme kracht. Door het in te zetten ontdek je dat we als mens een groot zelf-herstellend vermogen hebben. Er zijn voorbeelden van herstel van psychosomatische en chronische ziekten, waaronder depressieve klachten, fybromyalgie en coeliakie (glutenintolerantie). Benieuwd of dit wellicht ook jou kan helpen met jouw uitdaging? Neem dan contact met mij op.

open je boek

“Vrijheid is macht om zichzelf te zijn”

August Vermeylen (1872 – 1945)

pma coach groningen
progressive mental alignment methode
progressive mental alignment sessies

Door aan de slag te gaan met Progressive Mental Alignment zul je ontdekken dat je een ander mens wordt.

Progressive Mental Alignment zelfhulpmethode

Je kunt Progressive Mental Alignment heel goed inzetten als zelfhulpmethode. In bepaalde situaties is het echter fijn om gecoacht te worden. Een sessie duurt gemiddeld twee uur. Sessies vinden doorgaans plaats via Skype. In overleg kan gekozen worden voor een sessie op locatie. Soms brengt één sessie al veel vooruitgang, over het algemeen kiezen mensen ervoor meerdere sessies te doen.

De positieve effecten daarvan zul je ervaren in de privé-sfeer en in je werk. Voor meer informatie over Progressive Mental Alignment zie: PMA WorldwideVoor meer informatie over het verloop en de kosten van een sessie kun je contact opnemen via: Contact.

Neem contact op

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem contact op!