Coaching bij Open je boek

Gezonder worden en lekkerder in je vel zitten wil iedereen wel. Maar je laten coachen is best wel een stap. Het lukt beter als je een coach vindt die je durft te vertrouwen. Onze coach voert daarom altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als je na de kennismaking wilt doorgaan met de coaching bepaal je zelf hoe je verder gaat. Zowel tijdens de sessies als tijdens het hele coachingproces beslis jij steeds wat je wilt doen. Hoeveel sessies je wilt, op welke termijn, online of face to face.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze coach

In het kennismakingsgesprek krijg je een eerste indruk van de coach van Open je boek, Gera. Gera beantwoordt uitgebreid je vragen en verstrekt informatie over de coaching met behulp van Progressive Mental Alignment (PMA). Dit gesprek kan plaatsvinden via de telefoon of via beeldbellen.

Coaching online - PMA Coaching

Aantal coachingsessies

Hoeveel PMA-sessies heb ik nodig? Dat is een vraag die altijd gesteld wordt tijdens de kennismaking. Het antwoord hangt helemaal van jou af. Er zijn mensen die zich na de eerste sessie al zo veel beter voelen dat ze daarmee tevreden zijn. Anderen hebben meer sessies nodig om gezonder en opgewekter te worden. En er zijn mensen die zo enthousiast zijn over PMA-coaching dat ze niet willen stoppen. Ze plannen op lange termijn sessies in om de samenwerking tussen hun lichaam en hoofd verder te optimaliseren. Ze blijven bezig met hun welzijn door te werken aan een goede balans. Jij bepaalt wat voor jou de beste balans is. Dus jij beslist hoeveel sessies jij wilt doen en op welke termijn. 

Online of face to face coaching

Online en face to face coaching leveren dezelfde resultaten op. De kwaliteit is gelijk. Het verschil zit ‘m in jouw beleving.
  • Online coaching heeft als groot voordeel volgens veel cliënten dat je het gewoon lekker thuis kunt doen. In je huiskleren met lekker dikke sokken aan achter je pc, of met je laptop op de bank met je favoriete koffie of thee erbij. Je hoeft na de online sessie niet te reizen. Soms ben je moe of onder de indruk van wat je hebt ontdekt. Dan is het fijn als je al meteen in je vertrouwde omgeving bent. Als autorijden of het openbaar vervoer in moeten niet meer hoeft. Bovendien scheelt het je reistijd en reiskosten.

  • Face tot face coaching heeft volgens andere cliënten de voorkeur omdat je bij je coach aan tafel zit. Dan ben je even los van je thuissituatie. En het kan je een groter gevoel van vertrouwen geven dan het met elkaar praten via een beeldscherm. Doe wat goed voelt voor jou. Jij bepaalt hoe de coaching plaatsvindt.

PMA-coaching bij Open je boek

Open je boek werkt met de vraagmethodiek Progressive Mental Alignment (PMA). De vragen zijn gebaseerd op het proces van informatieverwerking in onze hersenen. Dat gaat de hele dag door. Als de gegevensverwerking niet lekker loopt, heeft dat gevolgen voor andere processen in ons hoofd en in ons lichaam. We zijn niet goed in balans en ontwikkelen klachten. De vragen van PMA brengen je stapsgewijs terug van je huidige klachten naar de oorzaak daarvan in je hersenen. Door de oorzaak weg te nemen verdwijnen je klachten en komen ze niet meer terug.
Video afspelen

De vertaling in Nederlandse gebarentaal voor deze pagina komt eraan.